Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2228g3698kcal423.3g0g222.8g0g
Sipuli 306g93kcal3.8g14.7g0.6g5.2g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g31kcal1.2g4.3g0.4g3g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g1114g1513kcal57.9g282.9g13.9g25.8g
Vesi, vesijohtovesi 5569g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi16g44kcal1.4g1.1g3.6g0g
Korppujauho 39g143kcal4.1g29.2g0.4g2.1g
Kananmuna kuorineen punnittu668g842kcal73.5g2g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19936g12726kcal1130.4g668.4g603.6g72.2g
Valittu annoskoko9968g6363kcal565.2g334.2g301.8g36.1g
Annoskoko puolitettuna4984g3182kcal282.6g167.1g150.9g18.1g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468