Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)5603g17928kcal560.3g3529.7g128.9g784.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3035g10413kcal309.2g2124.3g36.4g106.2g
Ohrajauho 257g841kcal21.2g165.4g5.1g19.5g
Siirappi, tumma560g1793kcal0.6g414.6g0g0g
Rypsiöljy 420g3716kcal0g0g420.2g0g
Suola, annos 3g93g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19936g69381kcal1782.6g12468g1181.2g1820.2g
Valittu annoskoko9968g34691kcal891.3g6234g590.6g910.1g
Annoskoko puolitettuna4984g17345kcal445.7g3117g295.3g455.1g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154