Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)786g2909kcal110.1g432.4g62.9g86.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g45kcal0g11.1g0g0g
Sokeri 449g1824kcal0g448.8g0g0g
Voi 562g4074kcal6.7g2.2g456.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 4493g2007kcal8.5g423.2g4.5g80.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g45kcal0g11.1g0g0g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 842g2890kcal85.8g589.7g10.1g29.5g
Sokeri 281g1140kcal0g280.5g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)786g2909kcal110.1g432.4g62.9g86.5g
Kananmuna kuoreton 618g881kcal77.2g1.9g63.3g0g
Voi 1123g8148kcal13.4g4.5g913.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19936g53762kcal824.2g5279.8g3146.8g566.8g
Valittu annoskoko9968g26881kcal412.1g2639.9g1573.4g283.4g
Annoskoko puolitettuna4984g13440kcal206.1g1320g786.7g141.7g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918