Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1603g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g88g317kcal39.7g35.3g5.3g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2084g7151kcal212.4g1458.9g25g72.9g
Oliiviöljy 541g4785kcal0g0g541.1g0g
Hapankaali 3206g902kcal34.3g137.9g6.1g65.7g
Tomaattimurska Eldorado361g72kcal4.3g12.6g0.4g5.1g
Ketsuppi, Felix433g390kcal4.3g90.9g2.2g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1603g5772kcal464.9g27.3g448.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g39111kcal1522.4g3595g2060.4g297.6g
Valittu annoskoko9984g19556kcal761.2g1797.5g1030.2g148.8g
Annoskoko puolitettuna4992g9778kcal380.6g898.8g515.1g74.4g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150