Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3862g23174kcal926.9g254.9g2085.6g0g
Kananmuna kuoreton 3540g5050kcal442.6g10.6g362.9g0g
Emmental, punaleima 17%2414g7000kcal820.7g0g410.4g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 161g283kcal8.4g60.8g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g71014kcal4397.2g652.6g5717.8g1.6g
Valittu annoskoko9984g35507kcal2198.6g326.3g2858.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna4992g17754kcal1099.3g163.2g1429.5g0.4g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526