Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2006g1124kcal170.5g100.3g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1019g1284kcal112.1g3.1g91.7g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%96g241kcal13.5g10.6g5.4g47.2g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit257g1027kcal102.7g41.1g51.4g38.5g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale80g48kcal8g4g0.2g58.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1124g1079kcal47.2g191g2.2g55.1g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g401g72kcal8.4g0.8g1.6g11.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen562g781kcal106.7g0g39.3g0g
Katkarapu 562g384kcal81.1g0g6.2g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g401g554kcal108.3g0g14g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g80g12kcal0.8g1.6g0.2g1.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä987g1501kcal308g0g28.6g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g401g201kcal4g48.2g4g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g2006g5016kcal361.2g30.1g381.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g26647kcal2865g861.6g1260g423.4g
Valittu annoskoko9984g13323kcal1432.5g430.8g630g211.7g
Annoskoko puolitettuna4992g6662kcal716.3g215.4g315g105.9g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878