Juustosarvet tilamaidosta

Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää suola, muna ja jauhot.

Alusta pehmeä rasva taikinaan.

Kauli taikinasta kaksi samansuuruista pyöreää levyä.

Jaa levyt kahdeksaan sektoriin ja ripottele kullekin sektorille juustoraastetta ennen sarveksi kiertämistä.

Kohota sarvet, voitele munalla ja ripottele pinnalle pieniä kaurahiutaleita.

Paista sarvet 225 asteessa uunin keskiosassa n. 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Nämä ovat maukkaita heti uunista otetttuina, mutta maistuu toki muulloinkin! Voit myös nauttia hillon kera!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:36

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g2401g7155kcal72g115.2g105.6g0g
Hiiva, 50g400g244kcal52.4g4.4g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)1201g8644kcal0g0g960.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4162g14566kcal499.4g2954.8g87.4g124.9g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 960g3636kcal267.8g0g288.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19968g70505kcal1959.2g6153.6g3030.2g249.8g
Valittu annoskoko9984g35253kcal979.6g3076.8g1515.1g124.9g
Annoskoko puolitettuna4992g17626kcal489.8g1538.4g757.6g62.5g
Arvot/100g100g353kcal9.8g30.8g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387436