Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g405g340kcal4.5g74.1g1.6g7.3g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g135g826kcal28.5g9.3g75.3g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g45g180kcal9g23.4g5.4g14.4g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g11g32kcal0g1.4g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g23g0.1kcal0g22.3g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti16g79kcal3.9g5.2g4.5g4.5g
Vesi68g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g38g204kcal1.9g19.9g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g4070kcal158.6g321.2g248.8g52.6g
Valittu annoskoko999g2035kcal79.3g160.6g124.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna500g1018kcal39.7g80.3g62.2g13.2g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520