Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 225g324kcal36.1g0g20.1g0g
Tomaatti, tuore376g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g301g69kcal4.2g10.2g1.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 94g260kcal1.9g2.8g26.3g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g1525kcal89g54.6g105g10.6g
Valittu annoskoko999g763kcal44.5g27.3g52.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna500g381kcal22.3g13.7g26.3g2.7g
Arvot/100g100g76kcal4.5g2.7g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454