Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g300g513kcal30.6g8.1g39.9g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g500g175kcal13.5g23.5g2.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200g330kcal6g8g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g2036kcal100.2g79.2g144.8g0g
Valittu annoskoko1000g1018kcal50.1g39.6g72.4g0g
Annoskoko puolitettuna500g509kcal25.1g19.8g36.2g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206