Parsakaalikeitto (Painonvartijat)
Leikkaa parsakaali (500 g) kukinnoiksi ja varret ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna kasvisliemi (8 dl) kiehuvaksi, lisää liemeen parsakaali ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.
Soseuta keitto.
Mausta maun mukaan suolalla sekä mustapippurilla ja kuumenna tarvittaessa uudelleen.
Sekoita maitorahkan (1 dl/100 g) joukkoon rasvaton maito (2 rkl), murskattu valkosipulinkynsi sekä hienonnettua kirveliä tai persiljaa.
Jaa seos lusikalla keittoannosten pinnalle.
Voit myös jättää maitorahkaseoksen pois, jolloin yksi annos painaa n. 326 grammaa ja 100 g:ssa keittoa on 17 kaloria.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa
Missdrew