Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaalicurry-keitto

Leikkaa kukkakaalu nupuiksi ja laita nuput uunivuokaan.

Lorottele kukkakaalien päälle hieman oliiviöljyä ja pörittele nuppuja niin, että kaikki ovat kevyesti öljyn peitossa.

Lohko sipuli ja puoluta valkosipulin kynnet ja laita ne folionyyttiin.

Paahda kukkakaaleja ja sipulinyyttiä 175 asteisessa uunissa n. 45min.

Pilko perunat ja laita ne kattilaan sipulien ja kukkakaalien kanssa kaada päälle kasvisliemi.

Keittele miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Kun vihannekset ovat pehemeitä soseuta keitto.

Lisää creme fraiche ja survaise sekin joukkoon sauvasekoittimella.

Mausta curryllä ja chilillä oman maun mukaan.

Anna kiton seistä vartin verran ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tuul1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%20g16kcal0.6g1.2g1g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g11g31kcal1.7g0.4g2.5g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kukkakaali420g82kcal7.6g9.2g0.8g9.7g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )5g45kcal0g0g5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3054g671kcal30.4g87.8g19.6g27.2g
Valittu annoskoko1527g336kcal15.2g43.9g9.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna764g168kcal7.6g22g4.9g6.8g
Arvot/100g100g22kcal1g2.9g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100525