Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%40g100kcal5.6g4.4g2.2g19.6g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Oivariini, 60 (100g)30g165kcal0.3g0.3g18g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g30g264kcal0g0g30g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)20g24kcal0.2g0.9g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1542g3512kcal88.4g499g114.8g62g
Valittu annoskoko771g1756kcal44.2g249.5g57.4g31g
Annoskoko puolitettuna386g878kcal22.1g124.8g28.7g15.5g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100531