Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.4g11.3g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Kevytmaito (Valio)100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100g360kcal28g2g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1720g2102kcal135.6g37.8g152.4g22.6g
Valittu annoskoko860g1051kcal67.8g18.9g76.2g11.3g
Annoskoko puolitettuna430g525kcal33.9g9.5g38.1g5.7g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690