Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus400g280kcal64g0g1.2g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g30g155kcal1.5g2.1g15.6g0g
Valkoviini kuiva 50g34kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana970g1027kcal131.4g4.8g43.6g0g
Valittu annoskoko485g513kcal65.7g2.4g21.8g0g
Annoskoko puolitettuna243g257kcal32.9g1.2g10.9g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972