Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Janssoninkiusaus sunnuntaina

Hauduta sipulisilppua hetki voissa.

Suikaloi perunat ohuiksi suikaleiksi.

Laita puolet perunasuikaleista, sipuli ja suikaloidut Janssonfileet uunivuokaan.

Päälle loput perunasuikaleet, puolet kermasta, ripottele päälle vähän kauranlesettä.

Kypsennä 225 asteessa noin puolituntia, kaada päälle loppu kerma, huuhdo loppu kerma tölkistä tilkalla maitoa.

Kun paistoksen pinta on kauniin ruskea, alenna lämpö 150 asteeseen ja kypsennä kunnes kerma haihtuu kokonaan, noin reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1500g1142kcal28.2g232.5g3g15g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Janssonfileet (rainbow)250g363kcal25g32.5g14.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g6g19kcal1.1g2.5g0.5g1.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g4945kcal125g574g217.4g40.8g
Valittu annoskoko2256g2473kcal62.5g287g108.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna1128g1236kcal31.3g143.5g54.4g10.2g
Arvot/100g100g110kcal2.8g12.7g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101083