Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 650g761kcal112.3g0g34.4g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Kananmuna 50g(kpl)160g202kcal17.6g0.5g14.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 300g1065kcal5.6g8g114g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g100g900kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g6313kcal285.2g106.4g527.2g10.6g
Valittu annoskoko1410g3156kcal142.6g53.2g263.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna705g1578kcal71.3g26.6g131.8g2.7g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095