Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 500g719kcal80g0g44.5g0g
Rypsiöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Korppujauho 15g55kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1459g2357kcal173.2g27.8g172.2g9g
Valittu annoskoko730g1178kcal86.6g13.9g86.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna365g589kcal43.3g7g43.1g2.3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230