Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen600g834kcal114g0g42g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g75g83kcal3.7g15.7g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kukkakaali 750g180kcal13.6g16.5g2.2g17.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g225g810kcal63g4.5g60.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3552g4345kcal396g89.2g259.2g39g
Valittu annoskoko1776g2173kcal198g44.6g129.6g19.5g
Annoskoko puolitettuna888g1086kcal99g22.3g64.8g9.8g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349