Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen900g1251kcal170.9g0g63g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g113g124kcal5.6g23.6g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kukkakaali 1125g271kcal20.4g24.7g3.4g25.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g337g1215kcal94.5g6.7g91.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5328g6518kcal594g133.4g389.2g58.8g
Valittu annoskoko2664g3259kcal297g66.7g194.6g29.4g
Annoskoko puolitettuna1332g1629kcal148.5g33.4g97.3g14.7g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349