Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g13g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.7g0.4g2.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.7g10.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g724kcal66.2g14.6g43.2g6.4g
Valittu annoskoko296g362kcal33.1g7.3g21.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna148g181kcal16.6g3.7g10.8g1.6g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349