Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g417kcal57g0g21g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g38g41kcal1.9g7.9g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kukkakaali 375g90kcal6.8g8.2g1.1g8.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g113g405kcal31.5g2.2g30.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g2172kcal198.2g44.6g129.6g19.4g
Valittu annoskoko888g1086kcal99.1g22.3g64.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna444g543kcal49.6g11.2g32.4g4.9g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349