Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g300g72kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl30g23kcal1.2g2.4g0.9g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)300g330kcal69g0g6.3g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.8g2.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4390g1334kcal159g91.2g28.4g39.8g
Valittu annoskoko2195g667kcal79.5g45.6g14.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna1098g333kcal39.8g22.8g7.1g10g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409