Soijasuikaleet pinaatti-fetakastikkeessa
125 g Soyappétit Soijapaloja tai -suikaleita
6 dl vettä + kasvisliemikuutio
1 rkl kurkumaa
ripaus cayennea
150 g hienonnettua pinaattia
öljyä
valkopippuria
1 hienonnettu sipuli
75 g fetajuustoa
2 dl soijakermaa tai creme fraichea
suolaa
Keitä Soyappétit soijapaloja tai –suikaleita noin 10 min. kasvisliemessä.
Sulata pakastepinaatti tai kiehauta ja silppua tuore pinaatti.
Paista keitettyjä soijasuikaleita pannulla vähässä öljyssä, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet, mausta pippurilla.
Kuullota sipuli ja pinaatti pannulla.
Lisää kuutioitu fetajuusto ja creme fraiche.
Kiehauta muutama minuutti, mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää soijat ja anna hautua kymmenisen minuuttia.
Tarkista suola.
Tarjoa keitetyn riisin kera.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa
Tarjakin