Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalikeitto jauhelihalla ja pekonikuutioilla

Ohjeet painekeittimelle, muulla kattilalla keitto aika 1-2 tuntia.

-Kuoritaan ja paloitellaan sipulit ja kasvikset
-Laitetaan kattilaan hiukan vettä ja lihaliemikuutio kuumenemaan
-Kuumennetaan pekonipalat, jossa kuullotellaan sipulit, joiden päälle ripotellaan suola ja sokeria ja mausteet.

-Ruskistetaan jauheliha, joka maustetaan ja lisätään paistipannuun
-Sitten kuullotellaan kaalisuikaleet ja pyöräytetään pannun kautta myös porkkana- ja perunan palaset
-Kaadetaan pilkotut vihannekset ja kaadetaan vettä painekattilaan niin, että kaikki peittyvät hyvin
-Lisätään siirappi
-Annetaan kiehua paineen kohottua 6 minuuttia..

Lisätään lihat ja loput ainekset, kiehautetaan puolipaineelle ja jätetään muhimaan sammutetulle levylle kunnes paineet on hävinneet.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g28kcal0.9g1.8g1.9g0.1g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Pekoni (Dulano)125g320kcal22.5g4g23.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)5g10kcal0g2.4g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Siirappi, tumma30g96kcal0g22.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali950g201kcal11.4g32.3g1.9g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9098g3123kcal235.6g218.2g137.4g61g
Valittu annoskoko4549g1561kcal117.8g109.1g68.7g30.5g
Annoskoko puolitettuna2275g781kcal58.9g54.6g34.4g15.3g
Arvot/100g100g34kcal2.6g2.4g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101918