Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Palsternakka 150g95kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g10g7.5kcal0.8g1g0.1g0g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.8g4.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8g72kcal0g0g8g0g
Selleri, annos 50g150g21kcal1.5g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3536g2629kcal183.2g217.4g102.2g50.4g
Valittu annoskoko1768g1314kcal91.6g108.7g51.1g25.2g
Annoskoko puolitettuna884g657kcal45.8g54.4g25.6g12.6g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970