Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)16g43kcal4.8g0g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g30g20kcal3.9g0.6g0.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk50g50kcal11.5g0g0.2g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g35g66kcal3.8g9.4g1.4g4.9g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g10g35kcal0g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana318g480kcal52.6g20.8g20.2g9.8g
Valittu annoskoko159g240kcal26.3g10.4g10.1g4.9g
Annoskoko puolitettuna80g120kcal13.2g5.2g5.1g2.5g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.5g6.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259