Kasvislasagne
Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.
Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.
Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.
Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.
Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.
Anna juuston sulaa.
Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.
Anna kastikkeen kiehahtaa.
Mausta suolalla.
Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.
Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa
Ottiliana