Lihakasvisosselaatikko 2

UUSVERSIO LIHAKASVISSOSELAATIKOSTA

n. 200 g Porkkanaa
n. 400 g Kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
n. 100 g Herkkusieniä
n. 90 g Tomaattipyrettä
200 g sipulia
250 g Creme Bonjour Cusine
100 g mustapekka juustoa
Kuivattua persilijaa runsaasti
Mausteina: valkosipulia, suolaa, mustapippuria, chiliä yms

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan lihaliemikuutiolla ja valkosipulilla maustettuun veteen.

Kuori ja pilko kesäkurpitsat.

Lisää ne porkkanoiden perään noin 5 min myöhemmin kuin porkkana palat.

Anna vihannesten kiehua sen aikaa kun teet jauhelihakastikkeen.

Jauhelihakastike:
Kuulota sipuli, lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi.

Lisää silputut sienet.

Lisää tomaattipyree.

Lisää noin 1/3 osa Creme Bonjourista lihakastikkeeseen, säästä loput vihanneksia varten.

Mausta maun mukaan.

Poista liedestä lämpö ja lisää Mustapekka paloina.

Sulata Mustapekka juusto kastikkeen sekaan ja lisää runsaasti persiljaa.

Kun vihannekset ovat lähes pehmeitä siivilöi keitin vesi pois ja muussaa vihannekset muussiksi.

Sekoita loput Creme Bonjourista vihannesten sekaan.

Sekoita lihakastike ja vihannesmuussi keskenään.

Kaada uunivuokaan ja anna hautua noin 200-225 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Welma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 720g1595kcal126.1g0g122.5g0g
Porkkana 396g130kcal2.5g22g0.8g10.1g
Kesäkurpitsa zucchini 747g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g160g136kcal7.7g25.6g0.6g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Herkkusieni 180g29kcal3.8g0.5g0.6g2.7g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni450g585kcal13.5g9g58.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)180g847kcal21.6g13g79.2g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6498g7213kcal374.4g224.8g532g49g
Valittu annoskoko3249g3607kcal187.2g112.4g266g24.5g
Annoskoko puolitettuna1625g1803kcal93.6g56.2g133g12.3g
Arvot/100g100g111kcal5.8g3.5g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102540