Lihakasvisosselaatikko 2

UUSVERSIO LIHAKASVISSOSELAATIKOSTA

n. 200 g Porkkanaa
n. 400 g Kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
n. 100 g Herkkusieniä
n. 90 g Tomaattipyrettä
200 g sipulia
250 g Creme Bonjour Cusine
100 g mustapekka juustoa
Kuivattua persilijaa runsaasti
Mausteina: valkosipulia, suolaa, mustapippuria, chiliä yms

Pilko porkkanat ja laita ne kiehumaan lihaliemikuutiolla ja valkosipulilla maustettuun veteen.

Kuori ja pilko kesäkurpitsat.

Lisää ne porkkanoiden perään noin 5 min myöhemmin kuin porkkana palat.

Anna vihannesten kiehua sen aikaa kun teet jauhelihakastikkeen.

Jauhelihakastike:
Kuulota sipuli, lisää jauheliha ja paista lähes kypsäksi.

Lisää silputut sienet.

Lisää tomaattipyree.

Lisää noin 1/3 osa Creme Bonjourista lihakastikkeeseen, säästä loput vihanneksia varten.

Mausta maun mukaan.

Poista liedestä lämpö ja lisää Mustapekka paloina.

Sulata Mustapekka juusto kastikkeen sekaan ja lisää runsaasti persiljaa.

Kun vihannekset ovat lähes pehmeitä siivilöi keitin vesi pois ja muussaa vihannekset muussiksi.

Sekoita loput Creme Bonjourista vihannesten sekaan.

Sekoita lihakastike ja vihannesmuussi keskenään.

Kaada uunivuokaan ja anna hautua noin 200-225 asteisessa uunissa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Welma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1773kcal140.1g0g136.1g0g
Porkkana 440g144kcal2.7g24.5g0.9g11.2g
Kesäkurpitsa zucchini 831g150kcal4.7g20.8g3.3g5.8g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g178g151kcal8.5g28.5g0.7g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni500g650kcal15g10g65g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)200g941kcal24g14.4g88g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Soijakastike 40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7220g8015kcal415.8g250.2g591.2g54.4g
Valittu annoskoko3610g4007kcal207.9g125.1g295.6g27.2g
Annoskoko puolitettuna1805g2004kcal104g62.6g147.8g13.6g
Arvot/100g100g111kcal5.8g3.5g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102540