Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow300g255kcal13.8g45g1.5g15g
Soijanakki, hälsans kök225g549kcal40.5g15.7g36g0g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2334g2122kcal124.2g220.4g76.8g42g
Valittu annoskoko1167g1061kcal62.1g110.2g38.4g21g
Annoskoko puolitettuna584g531kcal31.1g55.1g19.2g10.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794