Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow400g340kcal18.4g60g2g20g
Soijanakki, hälsans kök300g732kcal54g21g48g0g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.1g
Peruna, vanha, kuorittu 400g304kcal7.5g62g0.8g4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3112g2830kcal165.8g294g102.4g55.8g
Valittu annoskoko1556g1415kcal82.9g147g51.2g27.9g
Annoskoko puolitettuna778g708kcal41.5g73.5g25.6g14g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794