Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow500g425kcal23g75g2.5g25g
Soijanakki, hälsans kök375g914kcal67.5g26.2g60g0g
Purjosipuli 187g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Peruna, vanha, kuorittu 500g380kcal9.4g77.5g1g5g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.5g6.4kcal0.4g0.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3890g3538kcal207.4g367.4g128g69.8g
Valittu annoskoko1945g1769kcal103.7g183.7g64g34.9g
Annoskoko puolitettuna973g884kcal51.9g91.9g32g17.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794