Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow600g510kcal27.6g89.9g3g30g
Soijanakki, hälsans kök450g1097kcal80.9g31.5g72g0g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Peruna, vanha, kuorittu 600g457kcal11.3g92.9g1.2g6g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4668g4245kcal248.6g440.6g153.4g83.8g
Valittu annoskoko2334g2123kcal124.3g220.3g76.7g41.9g
Annoskoko puolitettuna1167g1061kcal62.2g110.2g38.4g21g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794