Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow700g595kcal32.2g104.9g3.5g35g
Soijanakki, hälsans kök525g1280kcal94.4g36.7g83.9g0g
Purjosipuli 262g60kcal4.7g6.3g0.5g5.5g
Peruna, vanha, kuorittu 700g533kcal13.2g108.4g1.4g7g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5446g4953kcal290g514g178.8g97.8g
Valittu annoskoko2723g2476kcal145g257g89.4g48.9g
Annoskoko puolitettuna1362g1238kcal72.5g128.5g44.7g24.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794