Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow800g680kcal36.8g119.9g4g40g
Soijanakki, hälsans kök600g1463kcal107.9g42g95.9g0g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g123.9g1.6g8g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6224g5660kcal331.4g587.6g204.6g111.8g
Valittu annoskoko3112g2830kcal165.7g293.8g102.3g55.9g
Annoskoko puolitettuna1556g1415kcal82.9g146.9g51.2g28g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794