Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow899g765kcal41.4g134.9g4.5g45g
Soijanakki, hälsans kök675g1646kcal121.4g47.2g107.9g0g
Purjosipuli 337g77kcal6.1g8.1g0.7g7.1g
Peruna, vanha, kuorittu 899g685kcal16.9g139.4g1.8g9g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 4.5g11kcal0.6g0.9g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7002g6367kcal372.8g661g230.2g125.8g
Valittu annoskoko3501g3184kcal186.4g330.5g115.1g62.9g
Annoskoko puolitettuna1751g1592kcal93.2g165.3g57.6g31.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794