Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow100g85kcal4.6g15g0.5g5g
Soijanakki, hälsans kök75g183kcal13.5g5.2g12g0g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana778g708kcal41.6g73.4g25.6g14g
Valittu annoskoko389g354kcal20.8g36.7g12.8g7g
Annoskoko puolitettuna195g177kcal10.4g18.4g6.4g3.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794