Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow999g850kcal46g149.9g5g50g
Soijanakki, hälsans kök750g1829kcal134.9g52.5g119.9g0g
Purjosipuli 375g86kcal6.8g9g0.7g7.9g
Peruna, vanha, kuorittu 999g761kcal18.8g154.9g2g10g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 5g13kcal0.7g1g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7780g7075kcal414.4g734.6g255.6g139.8g
Valittu annoskoko3890g3538kcal207.2g367.3g127.8g69.9g
Annoskoko puolitettuna1945g1769kcal103.6g183.7g63.9g35g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794