Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow200g170kcal9.2g30g1g10g
Soijanakki, hälsans kök150g366kcal27g10.5g24g0g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.1g1.6g
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1556g1415kcal83g147g51g28g
Valittu annoskoko778g708kcal41.5g73.5g25.5g14g
Annoskoko puolitettuna389g354kcal20.8g36.8g12.8g7g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794