Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 86g25kcal0.8g3.9g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 557g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 36g132kcal3g28.8g0.2g0.6g
Kesäkurpitsa107g18kcal0.4g2.7g0.6g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Ruokaöljy keskiarvo 6g53kcal0g0g6g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 129g217kcal25.2g1.5g12.2g0g
Maissi jyvät 26g37kcal0.7g6.6g0.6g1g
Tomaattimurska 129g38kcal0.7g6.8g0.3g2.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour64g193kcal2.2g2.8g19.3g0.6g
Valkosipuli 6.4g7kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2490g1490kcal69g117.8g79.4g17.8g
Valittu annoskoko1245g745kcal34.5g58.9g39.7g8.9g
Annoskoko puolitettuna622g373kcal17.3g29.5g19.9g4.5g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915