Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 43g154kcal3.5g33.6g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa125g21kcal0.5g3.1g0.8g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 150g253kcal29.4g1.8g14.3g0g
Maissi jyvät 30g43kcal0.8g7.7g0.7g1.1g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g8g0.3g2.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour75g225kcal2.6g3.2g22.5g0.8g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g1738kcal80.6g137.2g93g21.2g
Valittu annoskoko1452g869kcal40.3g68.6g46.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna726g435kcal20.2g34.3g23.3g5.3g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915