Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 114g34kcal1.1g5.1g0.5g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 743g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 49g176kcal4g38.4g0.3g0.8g
Kesäkurpitsa143g24kcal0.6g3.6g0.9g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)86g23kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Ruokaöljy keskiarvo 8g71kcal0g0g8g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 172g289kcal33.6g2.1g16.3g0g
Maissi jyvät 34g49kcal1g8.8g0.8g1.3g
Tomaattimurska 172g50kcal1g9.1g0.3g3.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour86g257kcal2.9g3.7g25.7g0.9g
Valkosipuli 8.6g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3320g1987kcal92.4g157g106.4g24.2g
Valittu annoskoko1660g993kcal46.2g78.5g53.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna830g497kcal23.1g39.3g26.6g6.1g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915