Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 143g42kcal1.3g6.4g0.6g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 929g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 61g220kcal4.9g48g0.3g1g
Kesäkurpitsa179g30kcal0.7g4.5g1.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Ruokaöljy keskiarvo 10g88kcal0g0g10g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 214g361kcal42.1g2.6g20.4g0g
Maissi jyvät 43g62kcal1.2g11g1g1.6g
Tomaattimurska 214g63kcal1.2g11.4g0.4g4.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour107g322kcal3.6g4.6g32.2g1.1g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4150g2483kcal115g196.2g132.8g30g
Valittu annoskoko2075g1242kcal57.5g98.1g66.4g15g
Annoskoko puolitettuna1038g621kcal28.8g49.1g33.2g7.5g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915