Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 172g50kcal1.6g7.7g0.7g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 1115g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 73g264kcal5.9g57.6g0.4g1.2g
Kesäkurpitsa214g36kcal0.9g5.4g1.3g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)129g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Ruokaöljy keskiarvo 12g106kcal0g0g12g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 257g434kcal50.5g3.1g24.4g0g
Maissi jyvät 51g74kcal1.4g13.2g1.2g1.9g
Tomaattimurska 257g76kcal1.4g13.6g0.5g4.9g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour129g386kcal4.4g5.5g38.6g1.3g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g2980kcal138.2g235.4g159.2g36g
Valittu annoskoko2490g1490kcal69.1g117.7g79.6g18g
Annoskoko puolitettuna1245g745kcal34.6g58.9g39.8g9g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915