Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 229g67kcal2.1g10.3g0.9g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 1486g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 97g352kcal7.9g76.8g0.5g1.7g
Kesäkurpitsa286g49kcal1.1g7.1g1.7g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)172g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Ruokaöljy keskiarvo 16g141kcal0g0g16g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 343g578kcal67.3g4.1g32.6g0g
Maissi jyvät 69g99kcal1.9g17.6g1.6g2.5g
Tomaattimurska 343g101kcal1.9g18.2g0.7g6.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour172g515kcal5.8g7.4g51.4g1.7g
Valkosipuli 17g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g3974kcal184g313.8g211.8g47.8g
Valittu annoskoko3320g1987kcal92g156.9g105.9g23.9g
Annoskoko puolitettuna1660g993kcal46g78.5g53g12g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915