Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 29g8.4kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 186g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 12g44kcal1g9.6g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa36g6.1kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 2g18kcal0g0g2g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 43g72kcal8.4g0.5g4.1g0g
Maissi jyvät 8.6g12kcal0.2g2.2g0.2g0.3g
Tomaattimurska 43g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour21g64kcal0.7g0.9g6.4g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g497kcal23g39.2g26.4g5.8g
Valittu annoskoko415g248kcal11.5g19.6g13.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna208g124kcal5.8g9.8g6.6g1.5g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915