Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 286g84kcal2.7g12.9g1.1g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 1858g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 122g440kcal9.9g96g0.7g2.1g
Kesäkurpitsa357g61kcal1.4g8.9g2.1g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Ruokaöljy keskiarvo 20g177kcal0g0g20g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 429g723kcal84.1g5.1g40.7g0g
Maissi jyvät 86g123kcal2.4g22g2.1g3.2g
Tomaattimurska 429g126kcal2.4g22.7g0.9g8.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour214g643kcal7.3g9.2g64.3g2.1g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8300g4967kcal230.6g392.2g265.2g59.6g
Valittu annoskoko4150g2483kcal115.3g196.1g132.6g29.8g
Annoskoko puolitettuna2075g1242kcal57.7g98.1g66.3g14.9g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915