Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 372g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 24g88kcal2g19.2g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa72g12kcal0.3g1.8g0.4g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 4g35kcal0g0g4g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 86g145kcal16.8g1g8.1g0g
Maissi jyvät 17g25kcal0.5g4.4g0.4g0.6g
Tomaattimurska 86g25kcal0.5g4.5g0.2g1.6g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour43g129kcal1.5g1.8g12.9g0.4g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g993kcal46.2g78.4g52.8g11.8g
Valittu annoskoko830g497kcal23.1g39.2g26.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna415g248kcal11.6g19.6g13.2g3g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915