Soijachilipata
Pilko 400g kuorittuja perunoita.
Keitä suolalla maustetussa vedessä.
Pilko 100g sipulia ja 20g valkosipulia.
Kuulota sipulit 2rkl maissiöljyssä.
Lisää pannulle 4dl vettä ja 1/2 kasvisliemikuutio.
Lisää myös soijarouhe.
Keitä kunnes vesi on imeytynyt.
Kaada kypsistä perunoista vesi pois.
Lisää kattilaan perunoiden joukkoon soijaseos, 500g tomaattimurskaa ja 400g kidneypapuja chilikastikkeessa.
Mausteeksi laita 2tl kanelia, 3 tl chilirouhetta(=tulinen) ja 3rkl jalapenoja.
Anna padan kiehua hiljalleen 10min.
Tarjoile vaalean leivän kera.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa
Switchback